Que és l’ANPA?

L’ANPA, Associació Naturista de la Platja de l’Aiguadolc, és una associació sense ànim de lucre que té els seus objectius al voltant de dos eixos: el naturisme i la dignificació i millora de la platja de l’Aiguadolç. En funció d’això, hem aprovat uns estatuts, refrendats per la Generalitat de Catalunya el 17.03.16 i inscrits al registre d’associacions el dia 05.04.16, ubicant la nostra seu social al Centre Cívic de la Geltrú, a la Plaça dels Alumnes Obrers núm. 1, de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta associació va demanar l’ingrés com a membre de ple dret a la FEN, Federació Espanyola de Naturisme i a la FNI-INF, Federació Naturista Internacional, el dia 2 de juliol de 2016, amb efecte de l’1 de gener de 2017, la qual cosa va ser aprovada per unanimitat. És important conèixer que la FNI agrupa a federacions nacionals de més de 30 països, amb més de 200.000 naturistes federats que poden gaudir dels avantatges que això comporta.

A data d’avui, l’Associació està integrada per 45 persones associades, coordinades per la Junta Directiva: Eulogio, President; Miquel, Vicepresident; Toya, Secretària; Carme, Tresorera; i Isabel, Manuel i Gemma; Vocals.

Per poder pagar les despeses d’activitats, funcionament, promoció, varis,…l’Assemblea ha aprovat una quota anual de 15 euros que cobra normalment la Carme, la tresorera, entregant un rebut, però que també pot recollir qualsevol membre de la Junta.

La informació més oficial (activitats, convocatòries, actes de reunions,…) la transmetem per e-mail. També tenim un grup de wsp de participació voluntària i regulat per un reglament.

Per afiliar-se cal omplir el full “sol·licitud persona associada” clicant aquí i adreçar-lo a associacionaturista@gmail.com , o bé entregar-lo a qualsevol membre de la Junta. Els dubtes també poden ser atesos al 692962520.

Aquí teniu els nostres Estatuts

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Que és l’ANPA?

  1. Quin retorn comporta ser soci?

    Me gusta

  2. binimoix dijo:

    Hola Joan,
    qui es fa soci, amb la seva quota de 15€ anuals, ajuda a pagar les despeses d’activitats, de funcionament, de promoció, etc. Amb això pot participar de les activitats de l’associació, petites festes a la platja o fora, pot participar de les decisions de l’ANPA d’acord amb els estatuts i pot rebre informació de les activitats naturistes tant de l’ANPA com d’altres associacions federades; 4 a Catalunya. Té dret a tenir el carnet internacional de la Federació Internacional de Naturisme amb el qual es pot identificar i obtenir descomptes en determinades activitats de diversos països, i, per damunt de tot, és un acte de solidaritat i ajuda a millorar els dos camps fonamentals pels quals lluitem els socis de l’ANPA, per una banda a fomentar el naturisme i per l’altra, a ajudar i dignificar la platja de l’Aiguadolç. Creiem que és un bon retorn per només 15€.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s