Que és l’ANPA?

L’ANPA, Associació Naturista de la Platja de l’Aiguadolc, és una associació sense ànim de lucre que té els seus objectius al voltant de dos eixos: el naturisme i la dignificació i millora de la platja de l’Aiguadolç. En funció d’això, hem aprovat uns estatuts, refrendats per la Generalitat de Catalunya el 17.03.16 i inscrits al registre d’associacions el dia 05.04.16, ubicant la nostra seu social al Centre Cívic de la Geltrú, a la Plaça dels Alumnes Obrers núm. 1, de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta associació va demanar l’ingrés com a membre de ple dret a la FEN, Federació Espanyola de Naturisme i a la FNI-INF, Federació Naturista Internacional, el dia 2 de juliol de 2016, amb efecte de l’1 de gener de 2017, la qual cosa va ser aprovada per unanimitat. És important conèixer que la FNI agrupa a federacions nacionals de més de 30 països, amb més de 200.000 naturistes federats que poden gaudir dels avantatges que això comporta.

A data d’avui, l’Associació està integrada per 60 persones associades, coordinades per la Junta Directiva: Eulogio, President; Miquel, Vicepresident; Laura, Secretària; Carme, Tresorera; i Toya, Isabel i Manuel, Vocals.

Per poder pagar les despeses d’activitats, funcionament, promoció, varis,…l’Assemblea ha aprovat una quota anual individual de 20 euros i 30 per una parella, que cobra normalment la Carme, la tresorera, entregant el corresponent rebut i el carnet naturista intenacional INF-FNI. També pot recollir l’import de la quota qualsevol membre de la Junta.

La informació més oficial (activitats, convocatòries, actes de reunions,…) la transmetem per e-mail. D’altre banda tenim un grup de wsp de participació voluntària regulat per un reglament.

Per afiliar-se cal omplir el full “sol·licitud persona associada” clicant aquí i adreçar-lo a associacionaturista@gmail.com , o bé entregar-lo a qualsevol membre de la Junta. Els dubtes també poden ser atesos al 692962520.

Aquí teniu els nostres Estatuts

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Que és l’ANPA?

  1. Quin retorn comporta ser soci?

    Me gusta

  2. binimoix dijo:

    Hola Joan,
    qui es fa soci, amb la seva quota de 15€ anuals, ajuda a pagar les despeses d’activitats, de funcionament, de promoció, etc. Amb això pot participar de les activitats de l’associació, petites festes a la platja o fora, pot participar de les decisions de l’ANPA d’acord amb els estatuts i pot rebre informació de les activitats naturistes tant de l’ANPA com d’altres associacions federades; 4 a Catalunya. Té dret a tenir el carnet internacional de la Federació Internacional de Naturisme amb el qual es pot identificar i obtenir descomptes en determinades activitats de diversos països, i, per damunt de tot, és un acte de solidaritat i ajuda a millorar els dos camps fonamentals pels quals lluitem els socis de l’ANPA, per una banda a fomentar el naturisme i per l’altra, a ajudar i dignificar la platja de l’Aiguadolç. Creiem que és un bon retorn per només 15€.

    Le gusta a 1 persona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s